Критерій визнання будь-якого успішного продукту на ринку – це попит споживача. Рівняни полюбили продукцію ТМ «Рум’янець» майже одразу після її появи на ринку. На вашу думку – в чому секрет?
Секрет простий: в кожного свій смак, але смачний хліб, хай це буде без пафосу, – це хліб, зроблений з любов’ю. Одним із найважливіших критеріїв для нас є натуральність. Ми не використовуємо жодних штучних барвників чи стимуляторів, які покращують смакові властивості. У нас автоматизоване виробництво, але хліб формується вручну, тому й виходить як домашній.
Незабаром свято Великодня, центральним атрибутом якого є Паска. Чим пасхальна випічка від ТМ «Рум’янець» дивуватиме в цьому році?
На сьогоднішній день наша пасхальна продукція – це сталий асортимент, який люблять у Рівному, Луцьку, Львові та особливо в Києві. Неабияку популярність мають наші унікальні паски з цукатами та желейними кульками – це паски «Княжа» та «Святкова», що є, без перебільшення, витворами мистецтва та надзвичайно смачні. Паску «Малятко» та набір «Волочильне» традиційно купують аби привітати з Великоднем діток та похресників.
Тому новинок у цьому році ми не плануємо, але за традицією модернізуємо зовнішній вигляд існуючої паски.
Пасхальна випічка потребує особливого підходу до свого виготовлення?
Ми відкриємо секрет: у нас підготовка до Великодня починається не як в гарної господині у Чистий Четвер, а набагато раніше. Одразу після Різдвяних свят ми починаємо напружено готувати усе виробництво.
Смачна паска – це велика робота по закупівлі сировини! Все треба робити заздалегідь. Ми ретельно вибираємо та закуповуємо борошно, яке повинне «відлежатися» – на такому борошні добре буде сходити тісто. Також проводимо ретельну роботу по вибору постачальників іншої сировини: яєць, родзинок, цукатів, прикрас для пасок.
У лютому ТМ «Рум’янець» проводить перші дегустації пасок. Ми створюємо незалежні дегустаційні комісії, до складу яких запрошуємо абсолютно незнайомих людей різних соціальних сегментів. Враховуємо усі їхні споживацькі побажання, робимо поправки та в результаті – отримуємо смачну, якісну, надзвичайно гарну Паску.
Те, що на столі рівнян ваша паска давно стала улюбленою, зрозуміло. Крім того ви берете участь у чисельних виставках і ярмарках. Як реагує споживач на вашу продукцію, скажімо, в Києві?
Можна стверджувати, що саме у Києві наші паски мають надзвичайний попит. Люди спеціально їхали за ними в Лавру, де раніше щорічно проходили Великодні ярмарки з нашою участю. Цього року ми братимемо участь у виставці Великодній кошик» в Українському домі. Нас цінують не лише за смак, але й за унікальне поєднання західноукраїнського колориту рецептури та високих сучасних стандартів. На виставках часто запитують: «Ви звідки?» , і коли говоримо, що з Рівного – радіють, що паска саме з Західної України.
Сучасний підхід до упаковки – це не єдиний зразок високих маркетингових стандартів у пасхальній випічці «Рум’янця». Розкажіть про вашу ексклюзивну послугу «Паска в офіс».
Послуга «Паска в офіс» створена для зручності людей, які працюють, та не мають можливості випекти вдома паску або виділити час на її купівлю. Також часто Паску в офіс замовляють керівники підприємств, аби привітати своїх колег, корпоративних клієнтів або партнерів і т.д. з Великоднем. Вже 9 років ми доставляємо нашу пасхальну продукцію в офіси та додому мешканцям Рівного.
Ми сподіваємося, що випічка ТМ «Рум’янець» принесе у кожен дім атмосферу свята і частинку любові, яку ми вкладаємо у виготовлення кожної паски!
Телефон для детальної інформації
«Паска в офіс» (0362) 62-58-61
Коментарі відсутні