• Головна
  • Про журнал
  • Рубрики
    • BEZ краватки
    • Cекс і гроші. 8 запитань
    • VALIAZH на смак
    • Брендова етикетка
    • Дитяча альтанка
    • Здоров’я-Тонус-Краса
    • Золота візитівка
    • Мода на успіх
    • Модне досьє
    • Стильний дім
  • Реклама
  • Афіша
  • VALIAZHна тусівка
  • Підписка
VALIAZH – стайл-гід Рівного
VALIAZH на смак 0

Рум’яна паска

Квітень, 2015

DSC_5398-Edit-Edit-EditКритерій визнання будь-якого успішного продукту на ринку – це попит споживача. Рівняни полюбили продукцію ТМ «Рум’янець» майже одразу після її появи на ринку. На вашу думку – в чому секрет?

Секрет простий: в кожного свій смак, але смачний хліб, хай це буде без пафосу, – це хліб, зроблений з любов’ю. Одним із найважливіших критеріїв для нас є натуральність. Ми не використовуємо жодних штучних барвників чи стимуляторів, які покращують смакові властивості. У нас автоматизоване виробництво, але хліб формується вручну, тому й виходить як домашній.

Незабаром свято Великодня, центральним атрибутом якого є Паска. Чим пасхальна випічка від ТМ «Рум’янець» дивуватиме в цьому році?

DSC_5421-Edit-Edit-2

На сьогоднішній день наша пасхальна продукція – це сталий асортимент, який люблять у Рівному, Луцьку, Львові та особливо в Києві. Неабияку популярність мають наші унікальні паски з цукатами та желейними кульками – це паски «Княжа» та «Святкова», що є, без перебільшення, витворами мистецтва та надзвичайно смачні. Паску «Малятко» та набір «Волочильне» традиційно купують аби привітати з Великоднем діток та похресників.

Тому новинок у цьому році ми не плануємо, але за традицією модернізуємо зовнішній вигляд існуючої паски.

Пасхальна випічка потребує особливого підходу до свого виготовлення?

Ми відкриємо секрет: у нас підготовка до Великодня починається не як в гарної господині у Чистий Четвер, а набагато раніше. Одразу після Різдвяних свят ми починаємо напружено готувати усе виробництво.

Смачна паска – це велика робота по закупівлі сировини! Все треба робити заздалегідь. Ми ретельно вибираємо та закуповуємо борошно, яке повинне «відлежатися» – на такому борошні добре буде сходити тісто. Також проводимо ретельну роботу по вибору постачальників іншої сировини: яєць, родзинок, цукатів, прикрас для пасок.

У лютому ТМ «Рум’янець» проводить перші дегустації пасок. Ми створюємо незалежні дегустаційні комісії, до складу яких запрошуємо абсолютно незнайомих людей різних соціальних сегментів. Враховуємо усі їхні споживацькі побажання, робимо поправки та в результаті – отримуємо смачну, якісну, надзвичайно гарну Паску.

Те, що на столі рівнян ваша паска давно стала улюбленою, зрозуміло. Крім того ви берете участь у чисельних виставках і ярмарках. Як реагує споживач на вашу продукцію, скажімо, в Києві?

DSC_5341-Edit

Можна стверджувати, що саме у Києві наші паски мають надзвичайний попит. Люди спеціально їхали за ними в Лавру, де раніше щорічно проходили Великодні ярмарки з нашою участю. Цього року ми братимемо участь у виставці Великодній кошик» в Українському домі. Нас цінують не лише за смак, але й за унікальне поєднання західноукраїнського колориту рецептури та високих сучасних стандартів. На виставках часто запитують: «Ви звідки?» , і коли говоримо, що з Рівного – радіють, що паска саме з Західної України.

Сучасний підхід до упаковки – це не єдиний зразок високих маркетингових стандартів у пасхальній випічці «Рум’янця». Розкажіть про вашу ексклюзивну послугу «Паска в офіс».

Послуга «Паска в офіс» створена для зручності людей, які працюють, та не мають можливості випекти вдома паску або виділити час на її купівлю. Також часто Паску в офіс замовляють керівники підприємств, аби привітати своїх колег, корпоративних клієнтів або партнерів і т.д. з Великоднем. Вже 9 років ми доставляємо нашу пасхальну продукцію в офіси та додому мешканцям Рівного.

Ми сподіваємося, що випічка ТМ «Рум’янець» принесе у кожен дім атмосферу свята і частинку любові, яку ми вкладаємо у виготовлення кожної паски!

Телефон для детальної інформації

«Паска в офіс» (0362) 62-58-61

DSC_5318-Edit

Також редомендуємо для перегляду

  • VALIAZH на смак

    Проект «страва п’ять зірок»: тестуємо суші міста Рівного

  • VALIAZH на смак

    Іспанська кухня від відомого рівненського ресторатора Анатолія Лук’янчука

  • VALIAZH на смак

    Таємниці червоного вина. Чому французи п’ють його щодня?

Коментарі відсутні

Написати коментар Відмінити відповідь

 

Вже у продажу: №29

#29

Онлайн архів журналу

  • VALIAZH №29
  • VALIAZH №28
  • VALIAZH №27
  • VALIAZH №26
  • VALIAZH №25
  • VALIAZH №24
  • VALIAZH №23
  • VALIAZH №22
  • VALIAZH №21
  • VALIAZH №20
  • VALIAZH №19
  • VALIAZH №18
  • VALIAZH №17
  • VALIAZH №16
  • VALIAZH №15
  • VALIAZH №14
  • VALIAZH №13
  • VALIAZH №12
  • VALIAZH №11
  • VALIAZH №10
  • VALIAZH №9
  • VALIAZH №8
  • VALIAZH №7
  • VALIAZH №6
  • VALIAZH №5
  • VALIAZH №4
  • VALIAZH №3
  • VALIAZH №2
  • VALIAZH №1

Рубрики

  • BEZ краватки
  • Cекс і гроші. 8 запитань
  • VALIAZH на смак
  • VALIAZHна тусівка
  • Без рубрики
  • Брендова етикетка
  • Дитяча альтанка
  • Здоров'я-Тонус-Краса
  • Мода на успіх
  • Модне досьє
  • Наодинці з собою
  • Стильний дім
  • Фотоконкурс
  • Популярне
  • Коментарі
  • Теґи
  • Андрій Бублик: я знаю, що можу…

    Квітень, 2014
  • Фотоконкурс: Вальяжний малюк

    Листопад, 2014
  • Секс і гроші: інтелектуальний провокатив для Ігора Мічуди

    Липень, 2014
  • Рівненський бізнесмен Олег Червонюк: «Все починається зі стимулу»

    Квітень, 2015
  • Фотоконкурс “VALIAZHний малюк”: підсумки

    Листопад, 2014
  • Диктатура візерунку: модні принти осінь-зима 2014-2015

    Листопад, 2014
  • Проект «страва п’ять зірок»: тестуємо суші міста Рівного

    Грудень, 2014
  • Мода зі Львова…

    Жовтень, 2014
  • РЕЧІ, БЕЗ ЯКИХ НЕ ОБІЙТИСЬ ЦІЄЇ ОСЕНІ АБО #MUSTHAVE

    Вересень, 2014
  • Як розповісти дитині про секс, беручи до уваги її вік

    Вересень, 2014
  • Тарас Тарасов. Валюта – в досвіді

    Квітень, 2015
  • Неказкові будиночки: cпорудження еко-будинків купольної форми

    Вересень, 2014
  • написав(ла): Сьогодні. 29.05.2019 в.о наальника управління виконавчої дирекції фонду соці...
  • Елена написав(ла): Отож бо й воно,людина повинна бути не керівником ,а сама шось створювати і ті ...
  • Евген написав(ла): Робили замовлення на словацького, сказали почекати 30-40 хвилин, коли прийшли ...
  • написав(ла): Ну и дура!!!...
  • написав(ла): ''Бояться так приятно''... А кого ты ''боишься'',Анд...
  • написав(ла): "Бояться так приятно"... А кого ты "боишься", Андрей?...
  • Катя написав(ла): Приходи ко мне вчера называется .прказуха. Может с искусственной кожи сумку ж...
  • написав(ла): М...
  • Христина написав(ла): Які чудові сукні, в мене просто голова кругом йде. Хочу-хочу-хочу!!!! На жаль...
  • Христина написав(ла): Мені дуже сподобалось сукня з совами. Жаль в мене такої нема, з цих нарядів в ...
  • Татьяна написав(ла): Акимку поздравляем с победой! С 1 местом! Молодец!...
  • Людмила написав(ла): Детки все классные!!! Всем УДАЧИ!!!! ))))))...
стиль мода Рівне вальяж смак Олексій Хахльов Андрій Бублик еко-будиночки Ігор Мічуда Руслана дизайн кольорові тренди осені принти осінь-зима 2014-2015 здоров'я тонус краса вино

Контактна інформація

Електронна пошта: magazine@valiazh.com.ua

Адреса: м. Рівне, Словацького 4-6,
Бізнес-центр "Словацький", офіс 332.

Телефон: 096 437 03 13

Вальяж - стайл-гід Рівного © 2014-2019

За зміст рекламної інформації відповідальність несе рекламодавець. Інформація журналу "Вальяж" є інтелектуальною власністю.
За повного чи часткового використання текстів та зображень чи за будь-якого іншого поширення інформації «Вальяжу» гіперпосилання
на сайт – valiazh.com.ua – є обов'язковим. Будь-яке відтворення інформації з сайту тільки з письмово дозволу редакції.
Будь-яке порушення прав переслідується в судовому порядку.